Idiomdrottning’s homepage

Det vita kortdraget i Strixhaven

Halo skrev in:

Gillar verkligen Secret Rendevouz

Ja, jag med!

Inte helt ny color pie för oss diggare av Homelands och Portal:

Fast den här är ju mycket bättre för den är targeted.

Jag tycker också jättemycket om Secret Rendevouz. Är heartbreaking att Reddit-töntarna sågar kortet. 99% av allt dom tjatar om är hur vitt suger i Commander och det är därför det här kortet gjordes och ändå gillar dom inte det. Så fort nåt kort spoilas, spelar ingen roll vad det är för kort, så handlar det om att vitt suger. Är så trött på det.

Ett grönt eller annat o-vitt kort kommer, vilket som helst? “Booohoooo varför kan inte vitt få såna här bra kort!?!”

Ett vitt kort kommer, vilket som helst, en ensidig Wrath of All Gods för två manor som tar motståndarnas alla permanter men inga av ens egna, eller en fem/fem mega-isamaru för en mana? Spelar ingen roll. Det blir ändå: “Fy satan vad dåligt. Det fatt’ man ju, att Wizards som vanligt inte ger vit en gratis ensidig tre-korts howling mine per runda för en mana. Förutom Land Tax dårå. Inse att vi vill ha vitt kortdrag nu! #SparkaMaro”

Orkar inte med dom.

Commander är ett spelardrivet format (precis som Pauper) och Wizards anpassar redan poolen tillräckligt mycket. Färgerna är som dom är, dom behöver inte vara lika bra på allt.

Vitt saknar inte direkt card advantage iom kort som hatebears, Ghostly Prison, Wrath of God, Rest in Peace, Presence of the Master osv som nukar / neutraliserar hela kategorier av kort.

Och Secret Rendezvous är ett jättebra tillägg till den verktygslådan. Du drar in i din Presence of the Master och dom drar in i tre useless enchantments. Happy med det. Det är dessutom bara en början, det kanske kommer bättre kort på samma tema sen. Alltså, jag säger inte som Spike att kortet är speciellt starkt. Det jag säger som Mel är att jag tycker om design-inriktningen. Och som Vorthos och Tammy tycker jag också om kortet. Tror det kan leda till roliga partier.

Gavins video

Jag skrev ovanstående rant i början av april. Idag, slutet av april, fick jag se att Gavin har gjort en bra video om det här. Den videon kom ut i mitten av februari. Det gör mig bara ännu mer salty över communityns klagande, att dom fortsatte efter videon. Anledningen till att jag fick reda på det just idag var för att Gavin har gjort en ny video. Nu ska väl folk fatta att det tar tid att pilla ihop Magic-kort.