Idiomdrottning’s homepage

Bikini-kontringen

Under Necro-sommaren spelade jag en blåvit kontroll-lek och jag hade inga riktiga kontringar (eftersom jag var dum och inte köpte singles) utan fick nöja mig med Spell Blast, Arcane Denial, Memory Lapse osv.

Efter en turnering där jag kommit sist (vilket kändes OK—jag hade kul, jag var yngst, jag var en av bara två tjejer där den dagen) var det nån som frågade varför jag inte hade några riktiga kontringar och så gav dom mig fyra stycken och jag blev jätteglad och sen såg jag att det var bikinikontringen.

Bikinikontringen.

Kunde ju inte klaga direkt eftersom jag just hade fått fyra gratis kort och den riktiga kontringen var en uncommon medan bikini-kontringen var en common.

Men jag har alltid haft lite svårt för bikinikontringen. Gustha är en intressant person men för mig är det helt ologiskt att ha bikini mitt i vintern. Det skulle ju vara ICE AGE! WE’RE COLD, YOU BLOCKHEAD! Plogen från Ice Age är ju så grym, vad var det här för stämningspajande kort? Och i bakgrundstexten står det att det är Gustha som kontrar Zur men på bilden ser det mer ut som att det modellens trolleri som blir kontrat.

Det här är inte menat som en diss mot Allen Williams (jag gillar ju fortfarande exempelvis Enervate—ett annat kort där bilden inte heller verkar ha nåt som helst att göra med Gustha och hennes bakgrundstext) eller hans modell, Lenda Murray. Men det här kortet har alltid varit en jätteflopp för mig.

Nu har jag ju mina favorit-kontringar, den från Mercadian Masques. Men länge var det skralt i mina lekar för det var så motigt att lägga in bikinikontringarna.